پروتز سینه در تهران که تحت عنوان ماموپلاستی افزایشی نیز خوانده می شود ، یک پروسیجر زیبایی یا ترمیمی است که برای بازسازی سینه ها و حجم و فرم دادن به آنها استفاده می شود. در این فرایند ، ایمپلنت ها در سینه جایگذاری می شوند تا سینه ها حجم پیدا کنند. نوع و سایز ایمپلنت ها به فاکتورهایی از قبیل مقدار بزرگی مورد نظر ، آناتومی سینه های طبیعی بیمار ، ضخامت پوست و میزان انعطاف پذیری آن و نیز ویژگی های عمومی بدن ، بستگی دارد. دکتر حمیدرضا مکارچیان ، بهترین جراح پروتز پستان در تهران با تهیه مطلب زیر به شما عزیزان کمک می کند تا اطلاعات مفیدی را در رابطه با این جراحی کسب کنید.
اهداف دنبال شده در پروتز سینه در تهران
- بزرگ کردن سینه های کوچک
- بازیابی حجم سینه ها بعد از کاهش وزن ، بارداری یا شیردهی
- متقارن کردن سینه های نا متقارن
- بازسازی سینه ها بعد از ماستکتومی یا آسیب دیدن سینه ها
انواع ایمپلنت های پروتز سینه
ایمپلنت سالین
یک پوشش سیلیکونی پر شده با مقادیر متفاوتی از آب نمک استریل ( سالین ) ، متریال اصلی تشکیل دهنده این ایمپلنت است. این شاخصه ها بر روی شکل ، سفتی و احساس در سینه ها اثر می گذارد. اگر ایمپلنت ، نشت کند ، پروتز سینه خراب می شود و سالین ، جذب بدن می شود.
ایمپلنت سیلیکون
یک پوشش سیلیکونی پر شده با ژل الاستیک ، مواد تشکیل دهنده این پروتز است و بافت سینه ها با این پروتز ، طبیعی تر می باشد. اگر ایمپلنت نشت کند ، ژل در داخل پوسته ایمپلنت می ماند ولی گاهی نیز به کپسول اسکار (ناحیه اطراف ایمپلنت ) راه پیدا می کند و حتی ممکن است وارد بافت سینه شود.
انواع مکان های جایگذاری پروتز پستان توسط دکتر مکارچیان
ایمپلنت ها را می توان در موقعیت های مختلف از جمله موارد زیر در سینه ها جایگذاری کرد :
- بین بافت سینه و عضله قفسه سینه
- پشت عضله بزرگ قفسه سینه که پکتولاریس ماژور نیز نامیده می شود.
هر موقعیت دارای مزایا و معایب خاص خود هستند و متخصص جراحی پروتز سینه شما ، در طول جلسه مشاوره ، درباره جزئیات با شما گفتگو کرده و بهترین گزینه را برای شما پیشنهاد می کند.
آیا من داوطلب خوبی برای بزرگ کردن سینه با ایمپلنت هستم؟
جراحی بزرگ کردن سینه با پروتز یک پروسیجر کاملاً شخصی است و ممکن است برای برخی افراد ، گزینه مناسبی محسوب نشود. همیشه قبل از تصمیم گیری ، با جراح خود گفتگو کنید. جراح پروتز سینه خوب در تهران دکتر حمید رضا مکارچیان ، موقعیت و سلامت عمومی شما را ارزیابی می کند و بهترین پلن درمانی را که برای هر فرد مناسب ترین است ، طراحی می نماید.
برخی مواردی که باید در تصمیم گیری جهت جراحی حجم دهی به سینه با ایمپلنت در نظر گرفته شود ، شامل موارد زیر می باشد:
- ایمپلنت ها ممکن است بر روی توانایی شیردهی اثر بگذارند ، پس بهتر است آنها را به بعد از بارداری ، زایمان و شیردهی موکول کنید.
- ایمپلنت ها هر چند نتیجه دراز مدتی را به دست می دهند ولی گاهی لازم است بعد از چند سال ، جراحی مجدد انجام شود.
- افرادی که سیگاری هستند داوطلبین خوبی برای این فرایند محسوب نمی شوند و در صورت سیگاری بودن ، لازم است چند هفته قبل از عمل ، به ترک آن اقدام کنید.
برای جراحی پروتز سینه تحت نظر دکتر مکارچیان در تهران فرم زیر را پر کنید.
میزان ماندگاری پروتز سینه چقدر است؟
پروتز سینه یکی از روش های محبوب برای افزایش حجم و تغییر شکل سینه ها است که بسیاری از زنان برای اهداف زیبایی یا بازسازی پس از جراحی های درمانی این روش را انتخاب می کنند. سوال رایج بسیاری از افراد این است که عمر مفید این پروتز ها چقدر است و چه زمانی نیاز به تعویض پیدا می کنند.
پروتزهای سینه معمولاً از دو نوع سیلیکونی و نمکی (سالین) ساخته می شوند. عمر مفید هر دو نوع پروتز به عوامل متعددی بستگی دارد ، اما به طور کلی ، تولیدکنندگان ادعا می کنند که این پروتز ها بین ۱۰ تا ۱۵ سال دوام دارند. با این حال ، تحقیقات و تجربیات نشان می دهد که بسیاری از پروتز ها می توانند مدت زمان طولانی تری نیز مورد استفاده قرار گیرند و در برخی موارد ، پروتز ها پس از ۲۰ سال یا بیشتر همچنان به خوبی عمل می کنند.
عوامل متعددی می توانند بر عمر پروتز سینه تأثیر بگذارند. کیفیت پروتز و مهارت جراح در هنگام کارگذاری آن از مهم ترین عوامل هستند. همچنین ، سبک زندگی و نحوه مراقبت از پروتز ها توسط بیمار نیز نقش مهمی در طول عمر آن ها دارد. به عنوان مثال ، فعالیت های ورزشی سنگین یا آسیب های فیزیکی ممکن است باعث فرسودگی یا پارگی زودتر از موعد پروتز شوند.
علائمی که نشان می دهند پروتز نیاز به تعویض دارد شامل تغییر شکل یا اندازه سینه، احساس درد یا ناراحتی یا نشتی از پروتز است. در صورت مشاهده این علائم ، مشاوره با یک جراح پلاستیک ضروری است.
در نهایت ، هر چند که پروتزهای سینه طراحی شده اند تا مدت زمان طولانی تری مورد استفاده قرار گیرند ، اما نیاز به پیگیری های دوره ای و معاینات منظم با پزشک دارند. این مراقبت های دوره ای می توانند به شناسایی مشکلات احتمالی و اقدام به موقع برای تعویض پروتز کمک کنند و از بروز مشکلات جدی تر جلوگیری کنند.
افراد داوطلب پروتز سینه باید از چه شرایطی بر خوردار باشند؟
- برخورداراری از سلامت عمومی خوب
- داشتن انتظارات منطقی از نتیجه جراحی
- رسیدن به سن رشدکامل سینه ها
- ناراضی بودن از حجم و اندازه و شکل سینه ها بعد از بارداری ، شیردهی ، کاهش وزن یا دلایل ژنتیکی
- عدم تقارن سینه ها و رشد نا متقارن آنها و متفاوت بودن شکل و اندازه سینه ها
آیا جراحی بزرگ کردن سینه با پروتز ، تحت بیهوشی عمومی انجام می شود ؟
پروتز سینه ، با استفاده از گزینه های بیهوشی مختلف از قبیل بیهوشی عمومی ، بی حسی موضعی با تزریق آرامبخش ، قابل اجرا می باشد ولی در طول جلسه مشاوره ، جراح با بررسی سابقه پزشکی بیمار ، در خصوص گزینه بیهوشی با بیمار خود گفتگو می کند. بیهوشی مدرن یک روش سالم و موثر است. جراح در طول جلسه مشاوره ، درباره داروهایی که بیمار در حال حاضر مورد مصرف قرار می دهد و نیز بیماری هایی که احتمالاً به آنها مبتلا است ، سوال می پرسد. به روزرسانی این اطلاعات کمک می کند تا بهترین تصمیم در خصوص انتخاب نوع بیهوشی ، گرفته شود .
آیا ایمپلنت ها در تست های تشخیص سرطان اختلال ایجاد می کنند ؟
ایمپلنت ها ممکن است در تست های ماموگرافی که نوعی از تست اشعه ایکس است مداخله کنند. اگر به سرطان پستان مبتلا هستید یا در خانواده شما سابقه ابتلا به این بیماری وجود دارد ، باید این موارد را در زمان تصمیم گیری در خصوص پروتز سینه ، لحاظ کنید. افرادی که سینه های خود را پروتز کرده اند باید مانند خانم هایی که سینه های آنها پروتز ندارد ، تست های خود آزمایی را انجام دهند و در صورت مشاهده برآمدگی یا تغییرات بالقوه در سینه ها ، به جراح پروتز پستان خوب در تهران دکتر مکارچیان مراجعه نمایند. بهترین جراح پروتز پستان در تهران دکتر مکارچیان ، بعد از معاینه ، تست های مورد نیاز را برای بررسی برآمدگی یا تغییر در سینه انجام خواهد داد.
آیا پروتز سینه روی شیردهی اثر می گذارد ؟
این شاخصه در افراد مختلف ، متفاوت است ولی به طور کلی مادران می توانند حتی با داشتن پروتز در سینه های خود ، به کودک شان شیر بدهند. در برخی خانم ها ، بعد از جراحی ، حس در نوک سینه ها کاهش پیدا می کند و همین امر روی رفلاکس شیر در سینه ها اثر می گذارد. در برخی خانم ها نیز تولید شیر ممکن است کاهش پیدا کند. اگر قصد دارید بچه دار شوید حتماً قبل از تصمیم گیری برای قرار گرفتن تحت جراحی پروتز سینه ، با متخصص مشورت کنید.
اقدامات قبل از جراحی بزرگ کردن سینه با پروتز تحت نظر دکتر مکارچیان
قبل از جراحی حجم دادن به سینه ها با پروتز ، اقدامات زیر را انجام دهید :
- تا جایی که می توانید ، اندام خود را به سطح متناسب برسانید.
- لیست داروها و مکمل های مورد مصرف تان را در اختیار پزشک قرار دهید تا در صورت نیاز ، دستورات لازم را در خصوص قطع مصرف یا تغییر دوز ، ارائه دهد.
- اگر آلرژی یا حساسیتی دارید ، حتماً به پزشک اطلاع دهید.
- رژیم غذایی تان را به سمت یک رژیم سالم تغییر مسیر دهید تا بدن برای سپری کردن یک دوره ریکاوری خوب بعد از جراحی پروتز سینه ، آماده باشد.
- 8 ساعت قبل از جراحی ، چیزی نخورید و ننوشید تا اختلالی در روند بیهوشی ایجاد نشود.
- تست های تجویز شده توسط بهترین جراح پروتز سینه در تهران دکتر مکارچیان را انجام دهید.